duminică, 1 aprilie 2012

Wedding Photography - a doua zi de workshop cu Rob Heyman


Niciodata nu m-as fi gandit ca ma voi gandi macar sa fotografiez o nunta:) Dar cand maestrul iti spune ca pana la urma, o nunta este in principal o serie de portrete, fiecare avand individualitatea sa...ideea devine din ce in ce mai atragatoare!

Iar cand, mai presus de toate, rezultatul unei astfel de munci rezista peste ani si este ceea ce in mod concret ramane in urma unei ceremonii si a unei petreceri, deja sentimentul de multumire ca poti oferi o amintire reala, palpabila si de apreciat, incepe sa isi faca loc.

Carismaticul Rob, cu energia si pasiunea sa debordanta, ne-a povestit de lumina, fundal si compozitie, momente cheie si personaje importante, dar mai presus de toate ne-a indrumat sa respectam rezultatul muncii depuse, calitatea imaginilor obtinute fiind in final o carte de vizita ce te poate recomanda.

Dincolo de sentimentul artistic, care ajuta la captarea momentului si a acelui factor "wow" al unei imagini speciale, stau ani de munca,  cunoasterea tehnicii si a noutatilor in domeniu, precum si o afacere ce trebuie gandita si sustinuta. Nu in ultimul rand, si poate ceea ce este cel mai important, o buna comunicare insotita de o abilitate in vanzari, sunt ingrediente de succes al unei afaceri in acest domeniu.

Placut impresionata de acest seminar, doresc sa multumesc lui Andrei Barsan, pentru invitatia la eveniment!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu se accepta mesaje anonime. Va rugam sa va inregistrati ca utilizator google sau sa va semnati comentariul.