miercuri, 27 februarie 2013

Expozitie de fotografie "STRADA X4"
Într-o prezentare inedită, în cadrul expoziției de fotografie STRADA x4 a grupului PhotoTeam, vă propunem o serie de ipostaze urbane surprinse de membrii grupului: Eli Driu, Cornel Hlupina, Mirela Momanu și Dan Moruzan.
   Vă invităm așadar la expoziția de fotografie „STRADA x4” ce va avea vernisajul marți 5 martie 2013, orele 18:30, la Café Verona din incinta Librăriei Cărturești - str. Arthur Verona nr. 13-15, sector 1, București.
   Strada, acea scenă pe care se derulează teatrul vieții, a fost surprinsă în cadre alb-negru și color, în stiluri proprii ce oferă instantanee în care privitorul poate descoperi un gest, o privire, o atitudine, o asociere sau pur și simplu viața de zi cu zi, de lângă el.
   PhotoTeam - suntem un grup de prieteni uniți de aceeași pasiune, fotografia. Grupul a fost fondat în decembrie 2011 și a aniversat un an în care s-au derulat proiecte și teme fotografice diverse, ce au permis dezvoltarea fiecărui membru în parte ca fotograf, cât și promovarea în echipă a rezultatelor obținute.
   Expoziția va rămâne pe simeze până în 19 martie 2013. Vă așteptăm cu drag să pășiți vizual în viața străzii!


http://www.facebook.com/events/487274374642724/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu se accepta mesaje anonime. Va rugam sa va inregistrati ca utilizator google sau sa va semnati comentariul.