joi, 13 martie 2014

Secvențe urbane - expozitie PhotoTeam
Va invitam sa descoperiti fotografic momente ale orasului, prin spiritul strazii captat în cadrul expoziției de fotografie „SECVENTE URBANE” a grupului PhotoTeam, in care vă propunem o serie de imagini cu savoare urbana, surprinse de membrii grupului: Eli Driu, Cornel Hlupina, Oliver Merce, Mirela Momanu și Dan Moruzan.
Sunteti asteptati așadar la expoziția de fotografie „SECVENTE URBANE”,  prezenta pe simeze in perioada 15 martie – 11 aprilie 2014 la Centrul de informare turistica – Timisoara- Str. Alba Iulia nr. 2.

In tumultul zilnic al vietii, putem descoperi langa noi secvente memorabile, pe care le indragim pe moment si pe care am dori sa le pastram intr-un mod aparte, parca pentru a opri, doar si pentru o secunda, timpul care trece fara oprire. Un gest, o privire, o atitudine, o asociere sau pur și simplu viața de zi cu zi, ne fascineaza si dorim sa o captam pentru eternitate.
PhotoTeam - suntem un grup de prieteni uniți de aceeași pasiune, fotografia. Grupul a fost fondat în decembrie 2011, deruland in timp proiecte și teme fotografice diverse, ce au permis dezvoltarea fiecărui membru în parte ca fotograf, cât și promovarea în echipă a rezultatelor obținute.
Vă așteptăm cu drag să pășiți vizual în viața străzii!

Despre parteneri:
Centrul de Informare Turistica Timisoara ( www.timisoara-info.ro )
Centrul de Informare Turistica Timisoara ofera informatii utile despre atractiile turistice, modalitatile de petrecere a timpului liber, despre evenimentele, localurile sau posibilitatile de cazare oferite de orasul Timisoara.
Primaria Municipiului Timisoara (www.primariatm.ro )
AME design (www.amedesign.ro)
AME design s-a născut dintr-o dorință. Dorința de a avea ceva unic. Un echipament de printare de vârf care nu există în țară și care va aduce schimbări în piața producătorilor de print digital de mare rezoluție din România și în piața consumatorilor de astfel de produse, consumatori care au fost ținuți departe de ceea ce se numește print INDOOR de mari dimensiuni, de calitate, la preț convenabil și realizat într-un timp foarte scurt.
Aducerea acestui nou echipament DURST LAMBDA© , tehnologie de vârf la nivel mondial, rezolvă multele probleme apărute ca urmare a utilizării tehnologiei cu inkjet de mare rezoluție și mari dimensiuni: dungi vizibile, dispariția accidentală a unor culori din imaginea printată ca urmare a înfundării capetelor de printare, viteză scăzută de printare, costuri mari de producție pentru calitatea maximă.
Ne adresăm astfel în egală măsura pieței fotografilor – extrem de pretențioasă , acceptând cu greu echivalarea unei fotografii cu o imagine printată în tehnologie inkjet și pieței publicitare cu pretenții mari în realizarea unui print impecabil de mari dimensiuni, cu stabilitate și repetabilitate a culorilor pentru o aceiași imagine printată la intervale mari de timp, cu o gamă de culori mai mare (gama RGB este mult mai mare decat gama CMYK) și care să poată deci reproduce exact culorile de brand dorite.
Asociația „Bucureștiul meu drag” (www.orasul.ro)
Asociația „Bucureștiul meu drag” promovează cunoașterea Bucureștiului și se adresează iubitorilor Bucureștiului, iubitorilor de drumeție și a iubitorilor fotografiei.
SinPro (www.sinpro.ro)
SinPRO a fost înfiinţată în anul 2005 şi este o companie specializată în vânzarea de aparatură foto-video profesională şi semi-profesională, cea mai importantă din zona de vest şi una dintre cele mai mari din ţară. SinPRO şi-a câştigat recunoaşterea şi la nivel internaţional, prin certificările de Nikon Professional High End Partner şi Canon Professional Partner, primite de la cei mai cunoscuţi producători de echipamente foto-video din lume.
Serviciile SinPRO sunt asociate cu consultanţă de specialitate în achiziţia echipamentelor foto-video (inclusiv cele pentru studiouri). Echipa noastră tratează cu maximă seriozitate fiecare aspect şi poate oferi în cel mai scurt timp, cea mai bună soluţie pentru dumneavoastră! Puteţi beneficia de gama completă a produselor şi serviciilor noastre atât aici, în magazinul online, cât şi în showroom-ul SinPRO (str. Gh. Lazar nr.5, Timişoara).
Cursurile și seminariile organizate de noi ajută la îmbunătățirea și aprofundarea cunoștiințelor iubitorilor de imagine.
Yellow Store (www.yellowstore.ro)
Yellow Store este magazinul exclusiv Nikon unde se pot testa și achiziționa produse din întreaga
Partenerii media sunt: Comunitate Foto (www.comunitatefoto.ro), Foto 4 All (www.foto4all.ro), Photomagazine (www.photomagazine.ro),Photosharp (www.photosharp.ro), Radio Romania Cultural (www.radioromaniacultural.ro).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu se accepta mesaje anonime. Va rugam sa va inregistrati ca utilizator google sau sa va semnati comentariul.