miercuri, 30 septembrie 2015

Featured by PhotoTeam: Păscălina Claudiu-MariusPe Claudiu nu il cunosc personal. Suntem doar prieteni pe Facebook de vreo 3-4 ani. De fapt am vorbit doar de cateva ori despre pasiunea noastra comuna : fotografia. Dar in toti acesti ani i-am urmarit activitatea fotografica sustinuta cu fotografii, proiecte foto, participari la concursuri, expozitii, publicatii s.a.. Toate acestea sunt dovezi ale pasiunii sale pentru fotografie imbinata cu perseverenta, ambitie, rabdare, curaj, dorinta de autodepasire si, desigur, multa munca. Da, cuvantul munca cred ca il reprezinta pe Claudiu la fel de mult ca sensiblitatea si caracterul uman al fotografiilor sale pe care le puteti vedea si voi la umatoarele adrese :

https://www.facebook.com/pascalina.claudiumarius
https://1x.com/member/pascalinaclaudiu

Din portofoliul lui Claudiu am ales o fotografie sugestiva atat pentru imaginea mea despre activitatea sa fotografica, cat si pentru parerea mea in general despre cum talentul fotografic trebuie combinat cu munca pentru realizari cu adevarat notabile! 

Fotografia imi aminteste, de asemenea, de provocarea cea mai mare pentru un fotograf si anume munca in echipa. Noi, fotografii, suntem o categorie speciala si anume una mai individualista decat multe altele, pentru care notiuni precum solidaritate, scop comun, sincronizarea eforturilor, comunicare constructiva, coordornarea eforturilor, sustinere reciproca, altruism, renuntarea la orgolii personale, spirit de datorie, respect neconditionat si prietenie sincera sunt uneori notiuni complicate, imposibile sau chiar evitate.

Despre melanjul dintre fotografie si munca in echipa am invatat in ultimii ani cateva lectii importante de la colegii mei din grupul Photo Team. Le multumesc pentru experientele avute impreuna si pentru rabdarea si intelegerea de care au dat dovada in ceea ce ma priveste. Sunt niste colegi minunati si ma bucur sa fac parte din echipa Photo Team.

Eli Driu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu se accepta mesaje anonime. Va rugam sa va inregistrati ca utilizator google sau sa va semnati comentariul.