miercuri, 28 martie 2012

Strada vs. peisaj

Imagine preluata de pe site-ul wotancraft.com

Tot cautand pe net am gasit o solutie foarte buna de transport care inlocuieste geanta clasica. Este de fapt un toc ca de pistol. Nu stiu de ce nu fac mai multi producatori asa ceva.
La intrebarea de ce nu putem face si noi asa ceva? nu mai caut raspuns de mult...
Destul de scump, construit din cea mai buna piele si optim pentru aparatul meu, mi-a facut cu ochiul de cum l-am vazut. Siteul este: www.wotancraft.com
Imi lipseau cam $50 pentru a-l comanda dar i-am primit de la Getty Images. Contul meu acolo inca este activ si pozele puse spre vanzare inca isi fac treaba.
Hotarat lucru, nu se poate renunta la fotografia de peisaj. Este o felie de unde se pot scoate ceva banuti. Daca nu aici, atunci afara.
Spre deosebire de fotografia de strada care, pe langa toate calitatile posibile, are dezavantajul ca nu este comerciala, fotografia de peisaj poate fi viabila.

3 comentarii:

  1. Buna ideea, si daca l-ai comandat sa il primesti si stapanesti sanatos! Iar cu fotografia de strada vs peisaje, ca in orice domeniu, fiecare are vanatajele si dezavantajele sale:) Noi sa fim sanatosi!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci, Mirela. L-am comandat si o sa mai scriu despre cand va fi incarcat cu aparatul din dotare.
    Iar despre fotografia de strada eu mai stiu? Poate gresesc amarnic si ea de fapt se vinde ca painea calda...

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) nu, ai dreptate aici, din pacate nu se vinde..dar peste ani chiar noi ne vom uita la ea cu placere! Si in plus, iesitul pe strada la fotografiat chiar poate fi distractiv, pe mine ma incanta mult!!

    RăspundețiȘtergere

Nu se accepta mesaje anonime. Va rugam sa va inregistrati ca utilizator google sau sa va semnati comentariul.