joi, 5 iulie 2012

Nasul

Bucuresti - 2012


Una din marile mele probleme legate de pozele pe care la fac, destul de rar, este aceea ca uit de ele si le las Domnului, pe hard, poate ca le-o arunca odata cineva, sa scap de transformarea lor din raw-uri in ceva mai comestibil.
Ia-te uita, de astazi, imi propun ca la fiecare iesire in peisajul stradal sa marchez evenimentul cu o imagine . Sper sa ma tina...

Acum ceva vreme Nasul televiza, aparte de o seama de curentele de opinie, in intersectia de la Hotelul Continental. Ei bine, in seara asta l-am intalnit, dincolo de un geam, emitzand din Casa de Moda Venus. Asta, bineinteles, dupa ce remarcasem deja, ca toate spatiile comerciale vecine erau toate inchise, de inchiriat.
Pentru ca astazi politica si-a pierdut oleaca busola, mi s-a parut ca imaginea unuia din eroii mass mediei contemporane, in plina actiune, nu merita ratata. 

3 comentarii:

  1. Buna imagine, imi place. Cred ca ar fi dat bine si a/n.
    Si propunerea ta este si mai buna, sa marchezi iesirile tale cu macar o imagine. Brava!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fotografia ta ma pune pe ganduri..... ma gandesc ce se va intampla dincolo de dezbaterile astea socio-politico-economice?! Mai exact : cand se vor termina discutiile si va incepe din nou activitatea? Acea activitate care sa umple spatiile alea comerciale goale de care pomeneai?
    Prea plina de incarcatura sociala fotografia ta, daca precizam ziua si contextul in care a fost facuta! O zi cu rasturnari de situatie, permutari politice, tensiune maxima si sperante minime.....

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dualitatea cadrului. Si cum a zis Dan, excelenta ideea de postare imediata! Dau copy-paste , ca se poarta:)))

    RăspundețiȘtergere

Nu se accepta mesaje anonime. Va rugam sa va inregistrati ca utilizator google sau sa va semnati comentariul.