miercuri, 21 septembrie 2016

Featured by PhotoTeam: Bogdan Anghel


Bogdan Anghel este unul dintre câștigătorii festivalului LicArt 2016 și lucrează zi de zi ca să evolueze în domeniul fotografiei. Aceasta este una din fotografiile lui de suflet. Nu e de mirare - fotografia poate simboloza secolul în care traim - secolul vitezei - secolul în care, de multe ori, tinerii uita de faptul că veșnicia s-a născut la țară...
Bogdan are un portofoliu foarte diversificat și se implică în numeroase activități fotografice pentru liceeni. L-am rugat să ne scrie câte ceva despre el, pentru a-l cunoaște mai bine:

"Ma numesc Bogdan Anghel ,elev in clasa a XII-a la Colegiul National "Iulia Hasdeu " din Bucuresti . Sunt membru al Clubului de Excelenta al Fundatiei Dan Voiculescu de 3 ani (sectiunea Fotografie) . In timpul liber prefer sa-mi iau aparatul pe umar , cautand sa surprind emotiile si trairile oamenilor. In portofoliu detin premii , printre care amintesc : mentiune la concursul organizat de National Geographic Learning - “People and Places” , mentiune la concursul organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, premiul pentru cea mai buna fotografie de portret in cadrul Festivalul Național de Arte pentru Liceeni “Licart” , etc. De asemenea , vernisajul primei mele expozitii intitulate “Oameni si locuri” a avut loc in primavara acestui an."

Cu siguranța vom auzi despre el din ce în ce mai des.

Portofoliu: https://www.facebook.com/anghel.bogdan.photographer/?pnref=lhc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu se accepta mesaje anonime. Va rugam sa va inregistrati ca utilizator google sau sa va semnati comentariul.