vineri, 31 mai 2013

Bucurestiul colorat







Ieri am iesit la pozat in Bucuresti dupa fix o luna. Intre timp am mai exersat cate putin in cateva orase de prin tara. Majoritatea impresiilor pastrate sunt alb-negru. Pentru ca mai peste tot in tara asta lucrurile sunt gri, …deocamdata, spun optimistii. In doar doua ore, intr-o plimbare fotografica alerta alaturi de Dan Moruzan, sub amenintarea ploii, orasul asta a vrut sa ma contrazica. De buna seama, este un loc colorat, pestrit, vechi alaturi de nou, opulenta alaturata saraciei, daramaturi alaturi de beton si sticla, toate adunate la un loc, fara o ordine anume. Insa, din griul predominant culoarea pura m-a provocat sa o remarc, semn ca Bucurestiul traieste, asa cum poate, si ca doar in mintea mea functiona de o vreme, implicit, filtrul de conversie B&W.

7 comentarii:

  1. Îmi plac, Cornel. Mă bucur că le-ai prelucrat color - merg foarte bine.
    Eu o să rămân încremenit în proiect, în monocrom...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca am o reactie, cu atat mai mult din partea ta. Unele imagini mie-mi par ca nu merg decat color, altele mult mai bine alb-negru. Tu stii mai bine ce ai de facut...
      Pe mine m-a mirat doar ca acele cateva cadre interesante trase de mine ieri sunt pretabile la color. Si mi s-a parut corect sa mentionez ca nu m-am plimbat de unul singur, aproape sigur mi-ar fi iesit altceva :)

      Ștergere
    2. Ți-ar fi ieșit mai bine poate dacă erai singur, te concentrai mai bine și scoteai mai multe.
      Eu, astăzi, la festivalul B.FIT, in mulțimea de culoare eram doar cu aparatul pe film. Dar nu-mi pare rău, cine mai pozează culoarea cu film a/n de 400? Hi, hi...

      Ștergere
  2. Cea cu fetele tricolore e de-a dreptul patriotica:D foarte frumoasa toata seria, merita continuata intr-o serie de 20 bucatele!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. mie mi-au atras atentia a doua si a treia, da poate fi o serie interesanta daca ii mai acorzi o tzara de timp :)

    RăspundețiȘtergere

Nu se accepta mesaje anonime. Va rugam sa va inregistrati ca utilizator google sau sa va semnati comentariul.