miercuri, 31 august 2016

Featured by PhotoTeam: Alexandru HuțuDupă doar doi ani de fotografie de stradă, Alex și-a format un stil personal și a reușit în scurt timp să facă un progres fantastic. Primele fotografii de stradă a realizat prin 2013.

Aproape fiecare peliculă pe care Alex o developează singur conține mai multe cadre reușite, perfect compuse și surprinse în momentul potrivit. Se descurcă la fel de bine și cu digitalul și cu analogul.

Fotografia de sus este realizată în ianuarie 2014 când Alexandru avea doar 16 ani și din punctul meu de vedere descrie cu desăvârșire societatea în care trăim. Cadrul este compus din mai multe straturi. Începe cu peisajul industrial și dezolant peste care vine benzinăria relativ nou construită iar al treilea strat ar fi mașina care trece în viteză spre stânga cadrului lăsându-ne cu ultimul strat, cu cei doi indivizi, deloc bine dispuși, care călătoresc cu un mini încărcător frontal. Vremea pare a fi rea, asfaltul ud iar expresiile celor doi care privesc fix spre noi dau o dimensiune vie fotografiei.

Mai multe fotografii realizate de Alex pot fi văzute aici: alexhutu.ro

Zorislav Stojanovic
Timișoara, 31 august 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu se accepta mesaje anonime. Va rugam sa va inregistrati ca utilizator google sau sa va semnati comentariul.